Bojan i Goran Navojec i u novoj sezoni Volim Hrvatsku
By redakcija On 22 svi., 2017 At 02:49 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Show…

Prva emisija Volim Hrvatsku na rasporedu je u nedjelju 24. rujna. Voditelj emisije je Mirko Fodor, a kapetani timova su braća Bojan i Goran Navojec

Elizabeth Homsi– Pokazali su se kao dobitna kombinacija i zato i ove sezone nastavljamo s provjerenom ekipom. Raduje me što ćemo se opet družiti s našim gledateljima – ističe urednica projekta Elizabeth Homsi. Za Mirka Fodora, profesora geografije, kolege kažu da se u emisiji snalazi kao riba u vodi.
– Jako se veselim novoj sezoni jer to mi je jedna od najdražih emisija koje sam radio. Razigrana je, poučna, zabavna i s uvijek odlično raspoloženim gostima – kaže Mirko Fodor.
Popularni i rado gledani game show Hrvatske radiotelevizije Volim Hrvatsku ulazi u novu sezonu emitiranja. Ovih dana u HRT-ovu televizijskom studiju Anton Marti snima se peta sezona zabavne emisije koja će ugostiti mnoga poznata lica – glumce, pjevače, sportaše i voditelje. Kroz zabavu i smijeh natjecatelji će, uz pomoć kapetana timova, provjeriti svoje znanje o Hrvatskoj, ljudima koji u njoj žive te poznatim osobama iz hrvatske povijesti. Svoje će znanje i ove sezone provjeriti i voditelj emisije Mirko Fodor te kapetani timova braća Bojan i Goran Navojec.
Goran Navojec, Bojan NavojecI ove jeseni gledatelji će se u emisiji Volim Hrvatsku prisjetiti važnih sportskih događaja i uspjeha hrvatskih sportaša, filmova, serija i pjesama koje su rado slušali. Pomoći će i publika, koja će na kraju svake emisije, zajedno s pobjedničkim timom, dobiti nagrade pokrovitelja. U studiju će se pjevati najpopularnije pjesme, a natjecatelji će pogađati imena izvođača i točne naslove pjesama.
– Našim gledateljima obećavamo puno dobre zabave, veselja i iznenađenja – najavljuje urednica Elizabeth Homsi te poziva gledatelje:
– Budimo zajedno nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije i volimo Hrvatsku!
Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 24. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije prije središnjega Dnevnika, a moći će se pratiti i s pomoću multimedijske usluge HRTi. Urednica je projekta Elizabeth Homsi, urednica emisije Andrijana Škorput, redatelj Ivan Miladinov, scenarist Alen Đurica, a za scenografiju je zaslužna Ivana Boban.

Foto: Press – Dario Njavro za HRT

comment closed