fbpx

Danijela Martinović: Imam najbolje obožavatelje!

Zagreb…

Danijela Martinović– Imam najbolje obožavatelje i svaki susret s njima za mene je praznik. Uskoro im pripremam još iznenađenja – najavila je Danijela.
Splitska glazbenica Danijela Martinović nakon dugo vremena ponovo je stala pred zagrebačku publiku i zapjevala stare, ali i nove pjesme poput ‘Iluzije’, posljednjeg singla ‘Naivno malo pile’, ali i počastila sve sa sjajnom vokalnom izvedbom nekoliko stranih uspješnica. Od prvih taktova pjesme ‘Zovem te ja’ bilo je jasno da će sinoćnji koncert na zagrebačkom Bundeku biti vrhunski tulum za sve generacije koje su se ondje zatekle. Kao i uvijek dobro raspoložena Danijela dala je sve od sebe da raspleše i zadovolji publiku željnu dobre zabave. Gotovo dva sata pjevačica je neumorno nizala svoje hitove i uživala pjevajući sa svojom publikom. Osim pravog glazbenog doživljaja, priuštila im je i odličan scenski nastup te sjajnu modnu kombinaciju, a mnogi su se složili da Danijela Martinović izgleda bolje nego ikada.
U velikoj koncertnoj areni večeras će zasvirati Tony Cetinski. Neke od najljepših ljubavnih pjesama, ali i novi singl ‘Žena nad ženama’, zagrebačka će publika imati priliku čuti uživo uz sjajan bend jednog od najboljih hrvatskih glazbenika.

Foto: Press