fbpx

Franka Batelić: Ljeto, ljubav, ples i ritam

Ljetni singl…

Pozitivna, moderna i plesna pjesma ‘Ljubav, ništa više’, novi je ljetni singl kojim Franka Batelić najavljuje rad na svojem novom, drugom albumu

– Ljeto, ljubav, ples i ritam… moje četiri najdraže stvari u jednoj pjesmi! Obožavam onaj trenutak kada čuješ pjesmu i osjetiš sreću! Upravo to mi se dogodilo kada sam čula ‘Ljubav, ništa više’. Melodija koja me prati od trenutka kada sam ju snimila! – Franka Batelić ne krije svoju zaljubljenost u pjesmu.

Franka Batelić

Glazbu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, a aranžman i produkciju po prvi puta zajednički potpisuju Branimir Mihaljević i njegov sin Marko.

Franka Batelić

– Ljubav, ništa više ima zaista lijepu poruku. Pustite melodiju da vas vodi, neka bude vaša pjesma ljeta, uz koju ćete doživjeti nezaboravne trenutke koje ćete veselo nositi u sebi – poručuje Franka.

Video spot za pjesmu, objavljenu premijerno na Frankinom YouTube kanalu, sniman je na lokacijama njezinog rodnog grada Labina, što je svojevrsna zahvala za dosadašnju potporu koju su joj pružali.

– Jako sam željela plesati u ovom spotu, pa smo osmislili šarenu, zabavnu i veselu priču. Prekrasan sunčani dan u Labinu pretvorio se u pravi filmski set. Turisti su sa zanimanjem pratili dok su scenski radnici postavljali štandove s voćem, prodavaonicu sladoleda i ostale scene. U trenu se cijeli stari grad pretvorio u scenu iz mjuzikla. Bilo je čarobno…! – zaključila je Franka Batelić.

U spotu osim plesača, njezinih prijatelja, sudjeluje i Frankina sestrična Iskra i pas Oskar. Režiju potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a koreografiju Igor Barberić. Za styling je zadužena Jasenka Tudor Bevanda, šminku Kristina Hošnjak, a frizuru potpisuje Martin Posavec za Salon Franić. Scenografiju su osmislili Robert Šumaković i Jasenka Tudor Bevanda.

Foto: Press