fbpx

Američka horor zvijezda Mandylor zaštitno lice mlade baranjske tvrtke UBS

Hrvatski poduzetnici iz UBS-a u nesvakidašnjem proboju na strano tržište

BELI MANASTIR – Snima se! – proteklih je dana odjekivalo u malom baranjskom mjestu Šećerana na iznenađenje slučajnih šetača zatečenih uzbudljivim događanjem. Staza uz jezero poprimila je izgled prvog malog holivudskog filmskog seta koji se potom selio na nekoliko baranjskih ruralnih lokacija.

UBS

Zaslužan za ovaj nesvakidašnji prizor je par entuzijasta, malih poduzetnika i inovatora iz belomanastirske tvrtke Urban bike solutions – UBS koja promiče biciklizam razvojem i proizvodnjom urbane biciklističke infrastrukture.

UBS

Spletom neobičnih okolnosti dobili su priliku realizirati svoju promidžbenu kampanju uz pomoć njemačkog producenta holivudskog iskustva, a baranjskih korijena, Vjekoslava Katušina. Počelo je sasvim slučajno.

UBS

– Saznali smo da je nedavno američka zvijezda filmskog horor serijala Slagalica strave, Costas Mandylor, snimao kadrove svog novog filma baš u Baranji, zahvaljujući Vjekoslavu koji je s tim glumcem profesionalno, ali i privatno povezan. Iskoristili smo tu sretnu okolnost, Vjeko nas je povezao saznavši da tražimo lice za promidžbenu kampanju naših proizvoda – kaže Bojan Lukić, jedan od suvlasnika tvrtke UBS.

UBS

Navodi da nije bilo jednostavno povući u kratkom vremenskom roku tako neobičan poslovan potez koji se pokazao izuzetno zahtjevnim koliko financijski, toliko i organizacijski, ali ni za čim ne žale.

UBS

– Svi koji pokušavaju opstati kao mali poduzetnici danas u Hrvatskoj, a još k tomu zasnivaju svoju tvrtku isključivo na inovativnosti u proizvodnji, znaju koliko je teško rasti i održati se na trenutnom tržištu. Stoga je ova kampanja bila jedini logičan potez, a tim više jer nam je sada cilj proboj na strano tržište proizvodima iz novog pogona; stanicama za popravljanje bicikala, stalcima za bicikle, bike-stop odmorištima za bicikle – ističe Goran Vojtek, suvlasnik tvrtke UBS.

Foto: Press – UBS
Video: