fbpx

Gregorian: Jako smo uzbuđeni što ponovno dolazimo u Zagreb

Arena….

Zbog velikog interesa za grupu Gregorian u prodaju pušteno još 1000 ulaznica

Gregorian

Gregorian– Presretni smo i jako uzbuđeni što ponovno dolazimo u Zagreb. Posljednji nastup imali smo 2013. godine u Domu sportova. Znamo da u Hrvatskoj imamo puno obožavatelja, a nadamo se da ćemo upoznati i neke nove – najavili su nastup u zagrebačkoj Areni 09. veljače. 2017. pjevači njemačko – engleske pop grupe Gregorian.
Da ih hrvatska publika voli dokazuje i rasprodana zagrebačka Arena, a zbog velikog interesa publike u prodaju je pušteno dodatnih 1000 ulaznica.
Grupa, koja je do sada objavila 11 albuma, u Hrvatskoj su i ranije imali niz koncerata no nastup u Areni bit će im prvi.
– Naša publika je naviknula na raskošan show i ono što vam mogu obećati je da će u Areni biti puno lasera, pirotehnike i mistike uz pratnju vrhunskih devetoro pjevača i benda. Bit će to vrhunska zabava za sve generacije – ističu članovi Gregoriana.
Njihov začetnik Frank Peterson talentirani je glazbenik i umjetnik, koji je nekada producirao hitove benda Enigma, a danas je poznat po svojoj svjetskoj senzaciji koja uspješno kombinira gregorijanske korale s pop – rock glazbom. Gregoriani u Zagreb dolaze u organizaciji Star Produkcije u sklopu turneje Masters of Chant – Final Chapter Tour.
‘Fratri koji pjevaju’ u Zagreb dolaze s nekoliko šlepera opreme, a u cijeloj ekipi ima ih 30.
Gregorian– Puno je to opreme kad putujete od grada do grada ali ništa nije teško ako se želi prirediti vrhunski show – kažu iz grupe Gregorian.
Da su zaista jedinstveni govori i činjenica da u izvođenju moderne glazbe u interpretaciji gregorijanskog korala nemaju konkurenciju jer su jedini takav bend na svijetu. U njihovim nastupima uživaju milijuni obožavatelja, gostovali su u velikim dvoranama u Europi, Aziji i Bliskom Istoku, prodali su desetak milijuna albuma, osvojili 32 zlatne i platinaste ploče u 18 država, a jedni su od rijetkih koji su na prvom nastupu u Kini rasprodali pet koncerata zaredom.
Obrade najpoznatijih svjetskih hitova u kombinaciji gregorijanskih korala i pop-rocka te vrhunska produkcija s izvođačima i pratećim rock bendom odlike su ovog vrhunskog glazbeno-scenskog doživljaja koji vas očekuje u sklopu turneje Master of Chants – Final Chapter Tour.
Nastup u Areni Zagreb bit će njihov jedini nastup u Hrvatskoj stoga požurite po ulaznice za ovaj show koji ćete dugo pamtiti. Ulaznicu za zagrebački spektakl 09. veljače možete nabaviti u sustavu Eventima već od 90 kuna.

Foto: Press