fbpx

Janko Rakoš: Publika u Osijeku je sjajna!

Njuške…

A glumci su izazvali ovacije publike koja je bila oduševljena  predstavom

Janko RakošU sklopu Osječkog ljeta kulture u dvorištu zgrade Rektorata sinoć je održana predstava ‘Njuške‘  zagrebačkog Teatra Exit. Režiju potpisuje Matko Raguž, a glume Enes Vejzović, Janko Rakoš i Filip Križan. Glumci su izazvali ovacije publike koja je bila oduševljena  predstavom.
Janko Rakoš– Bio je to  duži proces stvaranja. Kad smo počeli sami  raditi tekst, uz najbolju moguću ekipu, došao je Matko Raguž  i ponudili smo mu ovu predstavu. I tada smo s njim dalje napravili ovo. Pokazalo se da su ljudi zadovoljni  našim radom i trudom. Publika u Osijeku je sjajna, jako smo zadovoljni kako smo primljeni i nagrađeni ovacijama. Ljeto nastavljamo radno. Sutra idemo u Vukovar pa Imotski, Zadar, Krk … Nema stajanja  – ispričao je glumac Janko Rakoš za portal Scena.hr.
Njuške su nastale prema tekstu ‘The Dog Logs’, CJ Johnsona, a naši glumci utjelovili su likove pasa. Pseći životi su jednako bogati i složeni kao i naši. Kao i mi, i oni komuniciraju o ljubavi, seksu, prijateljstvu, osveti, nasilju…

Foto: Press