fbpx

Sudjelujte u kvizu i osvojite putovanje u Cannes

EU Film Contest…

Testirajte svoje znanje o europskim filmovima i serijama i otputujte na 71. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu!

CannesDanas je započeo drugi po redu EU Film Contest, natječaj namijenjen europskim ljubiteljima filma i televizije. Svi koji točno odgovore na niz pitanja o eu-ropskim filmovima i serijama ulaze u uži krug, a deset najsretnijih filmofila osvojit će putovanje na 71. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu te će iz prve ruke moći steći vrijedan uvid u europsku filmsku industriju.
Natječaj je otvoren za punoljetne osobe s prebivalištem u jednoj od zemalja članica EU odnosno u zemlji članici Programa Kreativna Europa zaključno do 18. ožujka. Na natječaj se ne mogu prijaviti profesionalci koji rade u filmskoj industriji niti zaposlenici institucija EU. Pobjednici će biti objavljeni početkom travnja 2018.
Natječaj organizira Potprogram MEDIA Programa Kreativna Europa u partnerstvu s European Film Awards (EFA), Europa Cinemas Network, Confédération Internationale des Cinémas d’Art et Essai (CICAE), International Union of Cinemas (UNIC), European Film Promotion (EFP) i European Film and Television Schools (GEECT).
Od 1991. godine EU ulaže u europsku audiovizualnu industriju putem Potprograma MEDIA Programa Kreativne Europe pomažući suradnju europskih talenata izvan granica njihovih matičnih zemalja. Svake godine podupire oko 2000 projekata uključujući filmove, serije, video igre, edukativne programe, kina i dr.
Sudjelujte u kvizu i osvojite putovanje u Cannes putem linka.

Foto: Wikimedia.org