fbpx

Video: 2Cellos Stjepan Hauser i Luka Šulić kao Pirati s Kariba!

Novi spot…

2Cellos, najdinamičniji instrumentalni duo, danas je objavio novi album ‘Let There Be Cello’ te spot za glazbu iz filma ‘Pirates of the Caribbean’

2Cellos Stjepan Hauser i Luka Šulić– Spot je sniman u Dubrovniku, ustaljena ekipa Kristijan Burlović i MedVid produkcija. Bilo nam je zabavno ufurat se u film gusara, mogli smo skroz izbacit svo divljaštvo iz nas bez susprezanja! Fanovi nas već godinama nagovaraju da obradimo tu temu i evo napokon je došla na red, jako smo ponosni na aranžman i nadamo se da ćemo zadovoljiti očekivanja fanova! – poručili su dvojac 2Cellos Stjepan Hauser i Luka Šulić.
Ugodno iznenađenje na ovom albumu su i njihove dvije autorske pjesme ‘Concept2’ i ‘Cadenza’ koje do sada nismo imali priliku čuti. Luka Šulić i Stjepan Hauser nakon uspješnog albuma ‘Score’, i dalje istražuju glazbu, daju joj svoj prepoznatljivi svirački pečat te ruše granice u glazbi i među žanrovima. Produkciju albuma uz 2Cellos potpisuje Filip Vidović, a album uključuje 14 pjesama.
Na albumu su izvedbe nekih od najvećih hitova, primjerice: “Perfect”, Eda Sheerana, “Despacito”, Luisa Fonsija (na youTubeu ima više od 33 milijuna pregleda), “Imagine”, Johna Lennona, “Hallelujah”, Leonarda Cohena. Tu je i “Eye of the Tiger” – obrada kultne teme iz filma “Rocky III”! Pjesmu u originalu izvodi Survivor, a Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uvjerljivo i energično!
“Seven Nation Army”, The White Stripesa, također je zaživjela u novom ruhu. Tu su pjesmu imali čast odsvirati na otvorenju finala UEFA Lige prvaka u Ukrajini baš kao i „Champions Anthem”, odnosno himnu Lige prvaka. Himnom ujedno i zatvaraju ovaj album.
Luka i Stjepan su proteklih dana bili u Japanu, danas nastupaju u Skoplju, a pred njima su koncerti i promocije u SAD-u, Australiji, Njemačkoj…

Popis pjesama 2Cellos ‘Let There be Cello’:
1. Concept2
2. Eye of the Tiger
3. Pirates of the Caribbean
4. Cadenza
5. Hallelujah
6. Perfect
7. Vivaldi Storm
8. Whole Lotta Love
9. Seven Nation Army
10. Asturias Meets Carmen
11. Despacito
12. The Show Must Go On
13. Imagine
14. Champions Anthem

Foto: Press 2Cellos
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Xj3gU3jACe8[/embedyt]