fbpx

Maja Bajamić: Moj glazbeni put od dječjih festivala do Teške industrije

Pjevačica Teške industrije…

Pjevanjem se bavi od djetinjstva, a veliku podršku ima u obitelji i prijateljima

Maja BajamićNova pjevačica ‘Teške industrije’, Maja Bajamić, kaže da je svojim dolaskom u grupu donijela novi prizvuk i senzibilitet. A to se već osjeti u novom singlu ‘Pratim te u stopu‘. Sretna je što je postala članica ‘Teške industrije‘ jer ih je i prije pratila. Zadovoljna je, ističe, jer se njezin dugogodišnji trud i rad isplatio. Pjevanjem se bavi od djetinjstva. Nastupala je na brojnim dječjim festivalima, a Majin talent i ljubav prema glazbi prepoznala je njezina majka.
Maja Bajamić– Veliku podršku imam u obitelji i prijateljima –  rekla je lijepa Maja. Dodaje da nikad neće pjevati ‘cajke’.
– Zapisala sam što mi je rekao bivši menadžer na jednom sastanku, citiram: “Nemoguće je, neisplativo i glupo, prijeđi na cajke… One odlično zarađuju, svi slušaju cajke…“ Odbila sam njegov prijedlog i otišla. Ta rečenica je zapisana 8. rujna 2015. godine, a danas se događa nešto drugo – ispričala je Maja za portal Scena.hr. Osim glazbe, Maja ima veliku strast prema glumi.
– Voljela bih biti glumica. U jednom od svojih bjegova od same sebe pronašla sam ljubav prema glumi – otkrila je pjevačica ‘Teške industrije‘. Maja se u četvrtak odličnim nastupom predstavila zagrebačkoj publici.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=694]