fbpx

Maja Bajamić je novi vokal benda Teška industrija

Bend u novom ruhu…

Novi vokal benda Teška industrija je mlada atraktivna Splićanka Maja Bajamić

Maja Bajamić– Velika je čast i zadovoljstvo postati dijelom ovog benda, čijim sam se dijelom osjetila već na prvoj zajedničkoj probi, koja je bila pravi užitak, jer smo ‘kliknuli’ – glazbeno, energijski i ljudski – što je za mene neprocjenjivo. Iskreno se radujem budućnosti, novom ruhu koje ce dobiti ovaj bend, snimanjima i radu s vrhunskim glazbenicima i umjetnicima, koncertima i svemu što nas čeka – rekla je Maja Bajamić, novi vokal benda Teška industrija.
Teška industrija se prije 10 godina vratila na velika vrata regionalne scene. Pojačani mlađom ekipom donijeli su novi, svježiji zvuk te su ubrzo ‘pobrali’ prva mjesta na top ljestvicama i postali jedan od najslušanijih i najtraženijih izvođača na terenu u Regiji. Dva zadnja albuma ‘Bili smo raja’ i ‘Selfie’ su doživjeli veliki uspjeh. Ovaj zadnji je i nakon pola godine od izlaska, među najprodavanijim albumima u Hrvatskoj. S tim albumom se zaokružila jedna cjelina i faza sa Leom Mijatović, koja je zajedno sa Vajtom obilježila do sada i najbolje faze benda.
Maja Bajamić– Sretna sam, ponosna i spremna dati najbolje od sebe za ovu svoju novu (glazbenu) obitelj. Dugogodišnji se trud, rad, odricanja i žrtva uvijek isplati i prepozna – to je ono što me najviše raduje. Teška industrija – jer onoj ‘lakoj’ nikada nisam i neću pripadati – kaže Maja Bajamić.
– Bend s novim vokalom Majom Bajamić zvuči jako dobro i svježe. Ona je unijela neku svoju novu energiju i uvjerljivost u interpretaciji. To će se moći čuti, a i vidjeti uskoro. Naime Teška je već u studiju i uskoro treba izići novi singl i novi spot, ali i skorašnja koncertna aktivnost će potvrditi ove tvrdnje. Bend će nadalje djelovati u sastavu: Maja Bajamić, Vedad Hadžiavdić,Ivica Propadalo, Robert Domitrović i Marko Petrović.
Novi album je već u pripremi i može ga se očekivati već na proljeće 2017. godine – poručuju iz benda Teška industrija.

Foto: Press