fbpx

Matteo Cetinski u Rozginim vrućim hlačicama

Show…

Matteo Cetinski kao kraljica Jelena Rozga, Lana kao Halid…

Matteo Cetinski– Zabavljam se na probama, išijas mi je prošao od razgibavanja kukova – rekao je Matteo Cetinski.
Pobjednik posljednje emisije, Matteo Cetinski iz uloge Akija ulazi u totalno novu priču, a za nju će morati i drugi put u ovom showu ‘postati’ žena jer je dobio zadatak transformirati se u pjevačicu Jelenu Rozgu. Matteo će opet morati sakriti sve svoje muške atribute, odjenuti vruće hlačice, obuti štikle, staviti plavu periku, umjetne nokte i što vjernije dočarati spot Jelenine pjesme ‘Kraljica’.
Lana Jurčević mora proći zahtjevnu transformaciju jer osim što po treći put postaje muškarac, ovaj put to je jedan jedini Halid Bešlić.
– Cijeli dan moram šutjeti da mi ostane glas dolje, da uopće ne zvučim na sebe. Jako volim Halida – opisala je svoj ‘halidovski’ moment Lana.
Matteo CetinskiOve nedjelje na binu showa vraća se Hana Hegedušić koja postaje američki reper Armando Christian Perez poznatiji kao Pitbull, a izvest će njegov poznati hit ‘Fireball’. Hana je treći put u muškoj ulozi, ali prvi put u ulozi jednog ćelavog repera.
Damir Kedžo ovaj put se zbog zdravstvenih razloga odlučio za jokera, a tko će umjesto njega utjeloviti Tinu Turner i izvesti pjesmu ‘Private dancer’ tek ćemo vidjeti kad ova točka dođe na red ove nedjelje.
– Jako vjerujem u svog jokera, on je najbolji – izjavio je Kedžo koji će ovaj put imati samo navijačku ulogu u showu.
Žanamari se oduševila svojim zadatkom transformacije u Fergie, a kako će dočarati njen spot i zapravo zahtjevnu koreografiju na pjesmu ‘A little party never killed nobody’ tek ćemo vidjeti. Fil Tilen će ponovno u štikle za transformaciju u Mineu, a Anu Maras Harmander čeka energična Pink i još energičnija pjesma ‘Try’. Filipa Dizdara je dopala legendarna grupa The Beatles, a zahvaljujući njemu gledatelji showa imat će priliku doživjeti i pravi mini koncert ove popularne skupine.
Ne propustite novu emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje u 20.00 sati.

Foto: Press