fbpx

U Tvoje lice zvuči poznato: Kedžo, Lana, Filip, Matteo…

Show…

Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ana Maras Harmander od ove jeseni u nevjerojatnim transformacijama u hit showu Tvoje lice zvuči poznato

Tvoje lice zvuči poznatoNova TV ove jeseni donosi niz novih uzbudljivih zabavnih formata, a jedan među njima je definitivno i treća sezona najgledanijeg zabavnog show programa koji je obilježio i 2014. i 2015. godinu. Ovih dana tako je potvrđena postava nove sezone ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, pa ćemo tako uskoro svjedočiti nevjerojatnim transformacijama. Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ana Maras Harmander nastupiti će u novoj sezoni.
Pobjednik prve sezone ovog zabavnog plesno pjevačkog formata bio je Mario Petreković, dok je u drugoj sezoni pobjedu odnio Saša Lozar. Jednako velike zvijezde showa bili su i svi ostali natjecatelji koji su sudjelovali u showu jer podsjetimo, ovo je natjecanje u kojem nema ispadanja. Brojni glumci, pjevači, zabavljači su već kroz prethodne dvije sezone showa kao natjecatelji zabavnog showa iz tjedna u tjedan zabavljali gledatelje imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno, reinterpretirajući neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala. No, naravno, samo je jedan pobjednik koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti ‘pobjedu’ nekome kome je ona stvarno potrebna. Show je humanitarnog karaktera, pa je do sada čak 26 humanitarnih udruga primilo donacije Nove TV zahvaljujući pobjednicima svake pojedine epizode ovog zabavnog showa. I ove jeseni će osam natjecatelja iz tjedna u tjedan zabavljati gledatelje, ali i sebe imitirajući druge poznate glazbenike, pjevače, plesače, a u tome će im svakako pomoći i vrhunski tim profesionalaca, od vokalnih trenera, koreografa, majstora šminke, kostimografa i tima za specijalne efekte.

Foto: Press