fbpx

Katarina Baban kao Petar Grašo u TLZP

Jako ga je teško vokalno skinuti, rekla je Katarina Baban

Koje su sve izazove morali savladati kandidati hit showa Tvoje lice zvuči poznato kako bi savladali sve preobrazbe i pripremili za spektakularne nastupe saznat ćemo ove nedjelje. U neponovljivu Cher transformirat će se prošlotjedni pobjednik Saša Lozar te će otpjevati pjesmu I still haven’t found what I am looking for.

Katarina Baban

– Neće biti lako, ali borit ću se – rekao je nakon treninga tijekom kojeg je vježbao kako ući u jednu od zahtjevnijih njenih izvedbi.

Katarina Baban transformirat će se u Petra Grašu s dobro poznatom pjesmom Tko nam brani.

– Jako ga je teško vokalno skinuti. U prijašnjim sezonama bilo je dosta kandidata koji su ga imali i uvijek sliči na Grašu, ali nije baš Grašo… – rekla je Katarina Baban koja će se potruditi približiti što više originalu u drugoj emisiji showa.

tlzp

Damir Kedžo ući će u lik Lettie Lutz, korpulentne bradate gospođe iz filma The Greatest Showman te će otpjevati pjesmu This is me.

– Nastup je tužan i emotivan, ali cirkus. Morat ćemo to dočarati. Najveći izazov mi je ne pjevati kao ja, nego to zatomiti, naći ženski glas u sebi i pustiti ga van – rekao je Damir dodavši da lik u koji ulazi pjeva licem, isto ono što i on radi.

Ove nedjelje vidjet ćemo i Maria Rotha u dvostrukoj ulozi – na pozornici će biti zamamna Shakira, a na hologramu će se projicirati Mario kao Will.I.Am iz Black Eyes Peasa. Maja Bajamić na jednu noć postaje kraljica estrade Severina, dok će se Ivana Mišerić transformirati u ekscentričnog frontmena benda ”Dead or alice” Petera Jozzeppija Burnsa. Mario Petreković ove nedjelje stiže u liku belgijskog repera Stromaea, a druga emisija donosi i prvu trostruku transformaciju jer ćemo Dalibora Petka vidjeti i kao Tina i Kedžu, ali i kao Sašu jer će morati izvesti njihov veliki hit ”365”.

Foto: Press