Filip Dizdar: Moj glazbeni odmak od onog što inače radim!
Piše: redakcija On 12 kol., 2015 At 06:00 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Pozitivna pjesma…

Filip Dizdar– U zadnje vrijeme slušam i jako mi se sviđa novi val house pjesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gdje je gitara najčešće glavni instrument. Alan je imao super riff na gitari i nekako se ostatak pjesme posložio oko njega. Za ‘Ljetnu’ smo si uzeli vremena da ju završimo i da sve sjedne na svoje mjesto, radili smo ju korak po korak i iako nema puno instrumenata u njoj, svaki je pomno probran – opisao je Filip Dizdar nastajanje pjesme pomalo drugačijeg zvuka.
Filip DizdarFilip Dizdar nedavno je predstavio novu pjesmu, vedrijeg ritma i prigodnog naslova ‘Ljetna’, a predstavio je i video spot za istu, ‘Ljetna’ je pjesma kojom je Filip Dizdar razbio rutinu i okušao se u pomalo drugom glazbenom pravcu.
Autor teksta ‘Ljetne’ pjesme je Filip, a kao autori glazbe snage su udružili snage Filip i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju.
– Kako je pjesma glazbeni odmak od onog što inače radim istu stvar sam htio postići i sa spotom. U spotu je puno različitih kadrova koji se na prvu ne čine povezani al opet skupa rade određenu cjelinu. Snimali smo na više lokacija u Zagrebu i rodnom Sukošanu. Spot je nastao u dobroj zafrkanciji s mojim dugogodišnjim prijateljima i mislim da se pozitivna atmosfera koja je bila na snimanju može vidjeti i na spotu. Kao i uvijek dosad, cilj mi je bio da spot dodatno pojača samu pjesmu te da joj da jednu novu dimenziju, vizualnu – rekao je Filip.

Foto: Promo

comment closed