fbpx

Tara Rosandić: Lijepo mi je u Gavelli, uživam igrati u predstavama

Talentirana glumica…

Publiku oduševila ulogom Laure u predstavi ‘Pijani’

Tara Rosandić

Početkom 2017. godine Tara Rosandić postala je članica u ansamblu zagrebačkog kazališta ‘Gavella‘. Igra u predstavama ‘Srce veće od ruku‘ Elvisa Bošnjaka, ‘Tesla anonimus‘ Filipa Šovagovića, a u petak je pred premijernom publikom oduševila ulogom povrijeđene Laure u predstavi ‘Pijani‘ redatelja Vite Taufera.
– Likove smo otkrivali kroz vrijeme i sve je kulminiralo u jednoj večeri. S Vitom smo divno komunicirali. Imao je puno strpljenja, pa smo mogli polagano graditi priču – rekla je Tara. Kaže da joj je lijepo u Gavelli te da uživa igrati u kazališnim predstavama.

Tara Rosandić

Lijepa i talentirana glumica omiljeno je glumačko lice televizijskih serija ‘Čista ljubav’, a igrala je u serijama ‘Počivali u miru’, ‘Pod sretnom zvijezdom’, ‘Zauvijek susjedi’… Tara je igrala u filmovima ‘Zvizdan’, ‘Narodni heroj Ljiljan Vidić’, ‘Kosac’, ‘Život je truba’… Za ulogu Lene u predstavi ‘Tko je srušio Berlinski zid’ Zorana Mužića dobila je veliko priznanje hrvatskog glumišta za mlade umjetnike u dobi do 28 godina, a 2014. proglašena je Najhistrionkom sezone.
A kako je bilo na premijeri predstave Pijani, pročitajte na linku.

Foto: Scena.hr