Mia Pećina osvojila američku televizijsku nagradu Emmy!
Piše: redakcija On 9 svi., 2015 At 12:48 PM | Categorized As Film, Kultura | With 0 Comments

Veliki uspjeh…

Mia Pećina– Presretna sam zbog nagrade. Biti dio pobjedničkog tima sjajan je osjećaj, ali i obveza da nastavim s profesionalnim poslovanjem i dalje. Sochi će mi zauvijek ostati u stvarno lijepom sjećanu, a sada se još i više radujem Olimpijskim igrama u Riu – izjavila je producentica Mia Pećina.
Produkcijski tim američke televizijske kuće NBC, u kojem je i jedina Hrvatica Mia Pećina, osvojio je prestižnu američku televizijsku nagradu Emmy. Kao dio Outstanding Technical Team-a za Olimpijadu u Sočiju zagrepčanka Mia pokazala je izniman talent koji joj je osigurao četvrtu prestižnu nagradu Emmy. Mia je ostala zapažena i po suradnji s proslavljenim američkim redateljem i Mia Pećinadirektorom sportskog programa CBS-a hrvatskog porijekla Peterom Radovichem, dobitnikom više od 25 Emmya. U toj suradnji za dokumentarni film Game of Honor osvojila je čak tri nagrade Emmy, a producirala je i televizijski serijal Barakude, o našim zlatnim vaterpolistima.
Mia Pećina trenutno radi na pred-produkciji prvog regionalnog sportskog TV reality showa Fight of Nations čiji nas početak očekuje u proljeće 2016. Projekt radi u suradnji s američkim redateljem hrvatskog porijekla Marinom Skifićem koji je stvorio reality show Ultimate Fighter na televiziji NBC trebutno jedan od vodećih reality projekata u Americi.

Foto: Press

comment closed