fbpx

Nagradna igra: Ulaznice – klapa Cambi u Lisinskom!

Nagrađujemo čitatelje…

CambiPortal Scena.hr u suradnji sa Scardonom nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za koncert klape Cambi koji će se održati u ponedjeljak 17. listopada 2016. godine s početkom u 20.00 sati u zagrebačkom hramu glazbe KD Vatroslav Lisinski povodom 30. obljetnice osnutka jedne od najboljih hrvatskih klapa.
Kako bi osvojili nagradne ulaznice potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu maila ključnu riječ Cambi te vaše ime i prezime.
Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 16. listopada do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. A nagradne ulaznice podižu se na pultu Scardone u Lisinskom u ponedjeljak 17. listopada od 19.00 sati uz predočenje osobne iskaznice.
Prema interesu koji je publika do sada pokazala za klapom Cambi, s Kaštelanima će slaviti dupkom pun Lisinski. A ovoj velikoj obljetnici pridružit će se kao gosti i neka od najvećih imena domaće glazbene scene – Massimo, Hari Rončević i Neno Belan.
Uz Cambijeve velike hitove ‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Od zipke do križa’, ‘Moreš li razumit’, ‘Popucale rebatine’, ‘Kamena’, ‘Lipoto moja’, najnoviju ‘Noćas viruj zvizdama’ i hitove njihovih gostiju – Lisinski bez imalo sumnje čeka koncert za pamćenje!
Cambi– Iskreno se nadam da će ovaj koncert svima koji budu u publici ostati u lijepoj uspomeni, a nama kao izvođačima to je sigurno trenutak koji ćemo pamtiti cijeli život. U trideset godina kroz klapu Cambi prošlo je puno pjevača i svaki je od njih ugradio svoju kockicu u mozaik koji i dalje ostaje nedovršen i otvoren za nove pjevačke pobjede, za nove godine – rekao je bariton klape Cambi Alen Babić.
Ulaznice za koncert u Zagrebu možete kupiti u Scardoni (Srebrnjak 64, Zagreb) i ostvariti popust na sva Scardonina izdanja pri kupnji dviju ulaznica. Ulaznice su dostupne i na blagajni i web stranici Lisinskog te na ulaznice.hr.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 16. listopad:

Nagradne ulaznice 2×2 osvojili su: Iva Radeljević i Mateja Samaržija za koncert klape Cambi koji će se održati sutra, u ponedjeljak 17. listopada 2016. godine, s početkom u 20.00 sati u zagrebačkom hramu glazbe KD Vatroslav Lisinski. Nagradne ulaznice podižu se na pultu Scardone u Lisinskom u ponedjeljak 17. listopada od 19.00 sati uz predočenje osobne iskaznice.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.