fbpx

Nakon premijere predstave Pijani, Nela Kocsis proslavila rođendan

Posebna večer…

Nagrađivana glumica kaže da nema rođendanskih želja jer je sve ostvarila, a ove godine ostvarila joj se najveća: Moja nećakinja je doselila k meni. Krenula je u srednju školu. Podržat ću je u svemu. Sretna sam jer sam napokon postala majka jedne divne tinejdžerke. Ona je uporna i marljiva djevojka i srce mi je puno, rekla je emotivna Nela

Nela Kocsis, Antea Kodžoman i Snježana Mehun

Nela Kocsis, Antea KodžomanJučer je u kazalištu Gavella bila premijera predstave ‘Pijani‘. Glumci su dobili ovacije za sjajnu izvedbu, a ulogu Lore odlično je odigrala Nela Kocsis.
– Lora je žena koja svog muža ima apsolutno pod kontrolom. U kući drži autonomiju. U predstavi imamo scenu jedne pijane večeri s prijateljima i sve izbija na površinu. Lora je izuzetno osjećajna, pokušava se nositi s trenutnom nesrećom pogibije brata. Ona je brata jako voljela i nakon njegove smrti izbijaju van neke frustracije. Bez obzira koliko čovjek možda bio zao, bezosjećajan prema drugim ljudima, ima točku koja mu je izuzetno bolna. Lora je bila najosjetljivija na pogibiju brata. Za Loru je svijet stao onog trenutka kad je on umro i sve je postalo bespredmetno – ispričala je Nela za portal Scena.hr. Za lijepu glumicu jučer je bila posebna večer. Nakon premijere predstave Pijani, Nela je proslavila Nela Kocsisrođendan uz prijatelje i kolege u kazalištu Gavella. Na premijeru su došle i njezine bliske prijateljice Antea Kodžoman i Snježana Mehun. Snježana i Antea glumicu su dočekale s rođendanskim darovima, cvijećem i lijepim željama. Nagrađivana glumica kaže da nema rođendanskih želja jer je sve ostvarila, a ove godine ostvarila joj se najveća.
– Moja nećakinja je doselila k meni. Krenula je u srednju školu. Podržat ću je u svemu. Sretna sam jer sam postala majka jedne divne tinejdžerke. Ona je uporna i marljiva djevojka i srce mi je puno – rekla je emotivna Nela za portal Scena.hr.

Antea Kodžoman, Snježana Mehun i Nela Kocsis
A kako je bilo na premijeri predstave Pijani pogledajte na linku.

Foto: Scena.hr