fbpx

Novi singl: Nina Badrić – Ratujem s tugom

Zagreb…

Ratujem s tugom ima snažnu životnu emociju, kaže Nina Badrić

Nina Badrić– Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. Ratujem s tugom ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj – izjavila je Nina Badrić povodom nove pjesme.
Uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni, Nina Badrić upravo predstavljala novi singl, moćnu baladu naziva Ratujem s tugom. Bit će to prvi koncert naše priznate glazbene dive u ovom impozantnom prostoru, a već s prvom najavom euforija među njenim pratiteljima nije se mogla suspregnuti. Nina Badrić jedna je od onih izvođača koja već godinama niže hitove a svojom bojom glasa i pjesmama obilježila je glazbenu scenu i stvarni život ljudi koji su se uz nju zaljubljivali, smijali, plakali, odrastali i rasli.
– Moja publika, moji dragi prijatelji imaju tri mjeseca za naučiti tekst, da je proživimo i uživo zajedno. Uz nju, i sve one lijepe glazbene trenutke koje smo prošli u proteklih 25 godina, proslavit ćemo to naše prijateljstvo.iskreno, ne mogu dočekati taj dan. Ovaj koncert mi znači mnogo upravo zbog činjenice što ćemo se svi okupiti u tako velikoj dvorani – divna publika, briljantni suradnici, virtuozni glazbenici – svi onima s kojima sam i ja rasla, odrastala, glazbeno se mijenjala, postajala svoja. Jedna čarobna večer nam se sprema – uz osmijeh je zaključila Nina Badrić.
Prije dvije godine pjesma „Rekao si“, proglašena je pjesmom godine i naznačila je sjajnu suradnju Ante Pecotića i Nine Badrić. Ovaj sad već uigrani tim upravo nam donosi snažnu skladbu koja svojom melodijom zorno prenosi vrtlog emocija o kojima govori.
Osim nove pjesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od „Ja za ljubav neću moliti“, „Trebam te“„Ja sam vlak“ preko „“Čarobno jutro“ „Takvi kao ti“, „Nek ti bude kao meni“, do „Dat će nam bog“, „Dani i godine“, Rekao si“.
Nabrojani niz samo je mali dio onog što se sprema u Areni, no već sami nazivi pjesama evociraju sve one trenutke i godine koje su Ninine pjesme obojile, važnim momentima dale svoj pečat. Svi skupljeni i proživljeni osjećaji te sjećanja kulminirat će 7. ožujka 2020. u Areni Zagreb uz Ninu, njene prijatelje, suradnike i publiku.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NDa7PAlpxp0[/embedyt]