fbpx

Dalmatinska čarolija u Zagrebu – Klapa Rišpet

Klapa Rišpet vraća se u Lisinski 23. ožujka

– Jako se veselimo našem petom – sada već tradicionalnom koncertu u Lisinskom. Svi dosadašnji koncerti bili su rasprodani pa se iskreno nadam da će brojna Rišpetova publika i ovaj put doći u kultnu koncertnu dvoranu i da se svi ponovno vidimo 23. ožujka – poručuje ovom prigodom Pero Kozomara.

Klapa Rispet

Dalmatinski slavuji svakim svojim nastupom prirede nezaboravne večeri prepune emocija, a vijest o njihovom nadolazećem koncertu zasigurno će razveseliti zagrebačku publiku.

Klapa Rispet

Jedna od naših najpopularnijih klapa – Klapa Rišpet – svoj veliki zagrebački koncert održat će, sada već tradicionalno, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 23. ožujka 2022. godine.

Klapa Rispet

Poznati po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama, publika će imati priliku uživati u nezaboravnoj večeri.

Puno duše, puno srca i puno iskrenih emocija tajna je uspjeha klape Rišpet koja cijelo jedno desetljeće plovi hrvatskim glazbenim nebom. Njihove pjesme bilježe milijunske preglede, nastupali su u arenama diljem zemlje, ali i najvećim dvoranama.

Klapa Rišpet je 2011. krenula u svoju klapsku pustolovinu. Tijekom deset godina bilježi niz uspješnica uz brojna priznanja i nagrade. Tu su primjerice Grand prix Splitskog festivala 2013. godine s pjesmom „Ćaća“, ali nagrada Cesarica u kategoriji „Hit godine klapske glazbe“ za pjesmu „Maka, maka“ s kojom su pobijedili 2020. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli četiri puta za redom.

Svojim kultnim hitovima poput “Šta mi ljube oćeš kazat”, “Prsti zapleteni”, “Mislin samo na te”, “Kad je pošla ća”, “Samo njoj ću pivat” te brojne druge i ove će godina publika pjevati kao jedno.Za Rišpetovce je ovo bio dug period bez velikih nastupa i pjevanja. No, i za to vrijeme su stvarali nove pjesme.

Poznati po pjesmama bržeg ritma prethodnih godina, opet su se zaželjeli malo tradicionalnijeg, dalmatinskog zvuka. Nova pjesma „Cukar“ veliko je osvježenje pa ne čudi da je srca publike osvojila u rekordnom roku.
Link na pjesmu „Cukar“.

Upravo ovih dana završavaju i novi singl te spot za divnu baladu naziva “Fermaj me”, koja izlazi uskoro i vjeruju da će je zajedno pjevati u Lisinskom. Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi parovi, a neki su i otplesali svoje prve svadbene plesove, nema sumnje da će se tražiti ulaznica više.

– Jedva čekamo taj 23. ožujka da svi zajedno guštamo u noći ljubavi, lipe pisme i veselja! – dodaje Pero Kozomara.

Doživite noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet otplovite na brod pun emocija. Sama glazbena avantura u Lisinskom će vam zasigurno ostati u lijepom sjećanju. Idealna je to večer ne samo za one sretnike zaljubljene već i za sve prijateljice i prijatelje koji žele pobjeći od svakodnevnih obveza te uživati u nezaboravnom izlasku uz Dalmatinske slavuje!

Ulaznice su od danas u prodaji putem sustava Ulaznice.hr na linku te na blagajni Lisinskog.

Foto: Press – RTL Hrvatska d.o.o