fbpx

Psihijatrijska klinika doktora Lovre preselila u Lisinski – Pacijenti

Mjuzikl Pacijenti…

Premijerna izvedba je 4. listopada i rasprodana je čak dva tjedna ranije, a Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog otvorila je i dva nova termina – 6. i 19. listopada

Miro Gavran– Ne iznenađuje me to što je dvorana od 1900 mjesta već za prvu izvedbu rasprodana. Publika je očito povjerovala da će biti dobra predstava, ako je temeljena na mojoj priči, Tončijevoj glazbi i režiji Igora Barberića, u interpretaciji glumaca, pjevača i plesača koje su Tonči i Igor birali kroz dva kruga audicija s više od 300 prijavljenih u Koncertnoj dvorani Lisinski, koju vodi Dražen Siriščević, veliki poznavatelj glazbe i njezin zaljubljenik i promotor – rekao je autor libreta Miro Gavran najavljujući dugo očekivanu premijeru. Premijerna izvedba mjuzikla Pacijenti je 4. listopada i rasprodana je čak dva tjedna ranije, a Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog otvorila je i dva nova termina – 6. i 19. listopada. Tako Lisinski odbrojava dane do trenutka kad će se Tonči Huljić, Pacijentipretvoriti u psihijatrijsku kliniku doktora Lovre, koji će uz pomoć svojih raspjevanih pacijenata i posrnule pjevačice Valentine pokušati pronaći pravi put za svoju glazbu i othrvati se beskrupuloznom glazbenom producentu Robertu i raljama mračne strane showbusinessa. Zarazni glazbeni brojevi i salve smijeha očekuju publiku u ovom novom hit-mjuziklu za koji se već traži karta više.
Hoće li pobijediti glazba ili tamna strana show-businessa, pokazat će spektakl Pacijenti.
– Osigurajte svoje mjesto u toj ‘ludnici’ već sada i nabavite svoju ulaznicu za 6. i 19. listopada. Ne propustite mjuzikl Pacijenti – najavili su organizatori.

Foto: Scena.hr