fbpx

Predstavljamo mladu pjevačicu Andreu Granat s pjesmom Navika!

Andrea GranatAndrea Granat (20) je mlada pjevačica iz Našica koja će se uskoro na glazbenoj sceni predstaviti s pjesmom ‘Navika’. Njezina prva pjesma je ljubavna.
– Pjesma govori o tome da mi je dosta da nekome budem samo navika, nikad voljena i nikad jedina. Odustajem od takve ‘ljubavi’ i zato drugom dajem sve, iako još uvijek nešto osjećam prema toj osobi… – ispričala nam je Andrea. Autorica teksta je Tatjana Draženović, a glazbe i aranžmana Kristijan Brodar.
– Tekst pjesme prvi put sam pročitala prije godinu dana i jako mi se svidio pa sam već tada dogovorila suradnju s Tatjanom. Nakon dosta vremena javila sam se Kristijanu, poslala mu tekst i počeli smo raditi i na glazbi. Pokazali su se kao dobar tim – kaže pjevačica. Andrea je snimila i spot.
– Snimali smo u Našicama na nekoliko lijepih lokacija kao što je dvorac obitelji Pejačević i u parku. U spotu glumi Filip Menkovski iz Osijeka. Za fantastične fotografije zaslužni su Danijel Grbić i Vanja-Hrvoje Dražić. Za styling salon L’ Amour Našice, a za šminku i nokte Ivana Kilibarda – otkriva Andrea. Dodaje da planira i dalje pjevati, snimati i uživati u glazbi.
– Moje vrijeme tek dolazi – zaključila je talentirana pjevačica.

Foto: Danijel Grbić

Poslušajte:

[vsw id=”m-JmlgC5fIQ” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]