fbpx

Slikari rudari otvaraju festival Gavella Fair

Zagreb…

Slikari rudari, Gavella– Očekujemo vas na ‘Gavella i Europlakat Fairu‘ – pozivaju iz kazališta Gavella.
U petak, 1. lipnja 2018. godine s izvedbom predstave ‘Slikari rudari‘ Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca započinje ‘Gavella i Europlakat Fair’. Festival je to svih predstava koje su trenutno na repertoaru teatra u Frankopanskoj 10, a koje će publika, tijekom skoro tri tjedna, moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna.
I ove će se godine na završnoj večeri dodijeliti čak tri nagrade; najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od najvjernijih gledatelja.
U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: ‘Ponovno ujedinjene dviju Koreja‘ Joela Pommerata, u režiji Paola Magellija; ‘Kralj Rikard III.‘ Williama Shakespearea, u režiji Aleksandra Popovskog; ‘Sjećanje šume‘ Damira Karakaša, u režiji Tamare Damjanović; ‘Proces‘ Franza Kafke, u režiji Renea Medvešeka te ‘Slikari rudari‘ Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca.
– Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od sedam članova – pretplatnika kazališta ‘Gavella’. Festival traje do 20. lipnja, a zatvorit ćemo ga izvedbom predstave ‘Kao na nebu‘, u režiji Renea Medvešeka – poručuju iz kazališta.
Cijena ulaznica za sve predstave je 20 kuna!

Foto: Press arhiva