fbpx

Mladen Grdović: Nije meni lako

Mladen Grdović nastupit će na CMC festivalu u Vodicama

Pjesma Nije meni lako novi je singl i spot jednog od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, Mladena Grdovića. Pjesma je to autora Zdravka Vlašića i Ljube Šeperića, a za spot je angažiran traženi redatelj video spotova, Dario Radusin.

Mladen Grdović

Iako je pjesma nastala prije nekoliko mjeseci i ljubavne je tematike, nažalost njen naslov odražava stanje pjevača kojemu je prije mjesec dana preminuo voljeni brat Paulo.

Pjevač Mladen Grdović kojeg obožavaju sve generacije s novom pjesmom nastupit će na CMC festivalu u Vodicama 12. lipnja, a zbog sve bolje epidemiološke situacije taj nastup označit će i njegov povratak na pozornice.

Posljednji studijski album “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” Mladen Grdović objavio je 2016. godine, a zahvaljujući hitovima “Ostavljam vas moji najdraži” s kojom je osvojio Grand prix na 56. Splitskom festivalu, “Dva goluba”, “Boliš me ljubavi” te naslovne pjesme taj album jedan je od najprodavanijih domaćih albuma. Kompilaciju svojih prekrasnih balada objavio je na albumu “Moji sentimenti” 2019. godine, a miljenik publike novim singlom “Nije meni lako” najavljuje i povratak u studio.

Mladen Grdović oduvijek je znao napisati prekrasne pjesme, a nakupljene emocije sigurno će rezultirati nekim njegovim novim hitovima.

Foto: Press Andrej Smolić, Live Studio
Video: