Ti, ja i moja mama u Tvornici kulture
Piše: redakcija On 17 sij., 2017 At 04:12 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Premijerno predstavljanje EP-ja ‘Gurni me u valove’

Ti, ja i moja mama– Ima nešto jako meditativno u ovome, neka prirodna dinamika koja me ljulja i tješi. Postigle ste nešto neobično i dragocjeno: iako su teme naizgled depresivne, a muzika melankolična, sve skupa ima neki sjaj, jasnu crtu radosti, neiskazane i prigušene, ali jako prisutne. Stvari su odlično aranžirane, zvuk je točan, odgovara pjesmama, gitaristica je izvrsna. U tekstovima sam se našao do kraja, to je valjda generacijski, ali mislim da su dovoljno otvoreni i univerzalni za bilo koga. Izvrsno, bravo! – napisao je o bendu novinar, publicist i glazbenik Ante Perković.
Ti, ja i moja mamaŠto se dogodi kada se spoji stara i nova postava benda U pol’ 9 kod Sabe? Još jedan bend neobičnog imena Ti, ja i moja mama, koji je objavio svoj prvi singl/videospot ‘Jako sam mala’ u izdanju Aquarius Recordsa. Ovim singlom Ti, ja i moja mama najavljuju svoj prvi EP naslovljen ‘Gurni me u valove’ koji će premijerno uživo predstaviti 17. veljače 2017. godine s početkom u 21.00 sat u Tvornici kulture u Zagrebu.
Bend TJMM osnovan je u proljeće 2015. Prošle godine pridružuje im se bubnjar Berko Muratović. EP je snimljen u studiju Pod.room, s producentima Draženom Gavrilovićem i Markom Mrakovčićem.

Vokal: Martina Zvonić
Klavijature: Ana Opalić
Gitara: Sandra Sobočanec
Bas: Helena Ernoić
Bubanj: Berko Muratović

Foto: Press

 

comment closed