fbpx

Tony Cetinski koncertnim spektaklom obilježio Kastel Rock Fest!

Tvrđava Kastel…

Tony CetinskiDo posljednjeg mjesta ispunjen, prekrasan ambijent banjalučke Tvrđave Kastel, bilo je i više nego odlično mjesto za druženje jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Tonyja Cetinskog sa svojom vjernom publikom. Ovogodišnji dvanaesti po redu Kastel Rock Fest, koji je trajao puna tri dana, zasigurno je bilo događanje koje se ne propušta samo tako.
Prva večer festivala bila je rezervirana za najbolje od najboljeg. Tako je i bilo, kad je na pozornicu stao čovjek koji iza sebe ima iznimno uspješnih dvadesetpet godina na glazbenoj sceni. Jedno je sigurno, Tonyjev niti jedan koncert nije isti. Beskrajno energično i emotivno, ovim riječima mogu se opisati nastupi, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Tony CetinskiNjegove izvedbe, glazbeno zavode publiku, koja ovacijama, pljeskom i plesom ispratili svaku novu skladbu, a upravo spomenuta slika mogla se vidjeti u Banja Luci na koncertu.
Sama publika, kao i Tony, odlučili su iskoristiti svaku minutu za nezaboravno druženje o kojem će se još dugo pričati, a program koji je pripremljen za tamošnji koncert sadržavao je najveće hitove iz bogate Tony Cetinskiglazbene karijere, uključujući aktualni singl ‘Laku noć’.
Tony Cetinski predstavlja i potpuno novi, drugačiji zvuk i projekt acoustic/electric. Zajedno sa svojim bendom, svoje pjesme izvodi u novom ruhu, u akustičnim varijantama.
Na samom vrhuncu večeri, zahvalio se svima na uvijek posebnom dočeku i gostoprimstvu, a svoje oduševljenje tamošnjom atmosferom, nije ni trenutka skrivao.
Nakon Banja Luke i odličnog koncerta, slijedi mali odmor za Tonyja i cijelu ekipu, a mi vam donosimo popis, gdje možete još ovoga ljeta uživati uz jednog od najnagrađivanijih glazbenika:

09.07. Budva, Top Hill
14.07. Laško, Festival Pivo in Cvetje
29.07. Ljubno ob Savinji, Flosfest
04.08. Portorož
05.08. Zagorje ob Savi
24.08. Dubrovnik
25.08. Tvrđava Sv. Mihovil, Šibenik
16.09. Vir

Foto: Press – Vedran Ševčuk