Svetvinčenat ponovno pleše!!!
Piše: redakcija On 30 lip., 2016 At 07:29 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Festival….

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Svetvinčenat– Tijekom četiri plesna dana predstaviti ćemo recentne umjetnike i prikazati predstave iz nekoliko europskih zemalja. Nastavljamo suradnju s međunarodnom plesnom platformom Aerowaves koja promovira nove, talentirane koreografe u Europi zbog čega smo posebno ponosni. U sklopu te suradnje hrvatskoj publici će se po prvi puta predstaviti Andreas Constantinou sa koreografijom TheWOMANhouse, kao i mađarsko/ portugalski dvojac Anna Réti & SvetvinčenatRicardo Machado svojim radom POINT OF YOU – poručuju organizatori festivala Svetvinčenat.
Festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat plesati će po 17. put od 22. do 25. srpnja 2016. godine. U sklopu glavnog programa će biti prikazan rad poznate španjolske plesačice koja odnedavno plovi i koreografskim vodama – Lali Ayguade koja će se predstaviti koreografijom Kokoro, a na festivalu će gostovati i španjolski kolektiv Señor Serrano koji je već osvojio našu publiku 2012. godie, a ovaj put sa multimedijalnom predstavom A House in Asia.
Osim programa u Kaštelu Grimani te na raznim lokacijama pod vedrim nebom Svetvinčenta, u Mediteranskom plesnom centru pripremljen je i program radionica za profesionalne plesače.

Foto: Press

comment closed