fbpx

Jurica Pađen & Aerodrom ponovno osvajaju regiju!

Ima li to kraja – Jurica Pađen & Aerodrom

Slušatelji eminentnog Radija 202 oduševljeni su posljednjim singlom Jurice Pađena i grupe Aerodrom. Pjesma “Ima li to kraja” izglasana je kao broj jedan u kategoriji ex-Yu noviteta, a bend je dobio službenu potvrdu kako se radi o još jednom hitu za koji glazbu i tekst potpisuje Jurica Pađen.

Jurica Pađen

Nastavak je ovo uspjeha prethodno objavljenih singlova “Ja te jednostavno volim”, a posebice “Sunce mi se smije”, koji se na prvom mjestu top liste Radija 202 zadržao čak 12 tjedana. Godine 2019. Jurica Pađen & Aerodrom bend je od strane renomiranog radija proglašen trećim najboljim regionalnim izvođačem u 2019. godini.

Jurica Pađen

Nakon objave singla “Ima li to kraja” uslijedila je lavina pozitivnih komentara i riječi pohvale na račun Jurice Pađena i grupe Aerodrom, a bend nestrpljivo čeka bolju epidemiološku situaciju kako bi se odužio na najbolji mogući način – koncertima.

Godine 2010. veliki koncert Jurice Pađena i Aerodroma na Belgrade Beer festu posjetilo je više od 100 000 ljudi, dok je koncert u Podgorici posjetilo njih 40 000. Neraskidiva veza koja traje dugi niz godina svakim je singlom sve jača, a brojni obožavatelji i mediji iz čitave regije i dalje pokazuju veliki interes za glazbu i nastupe našeg hvaljenog benda.

Foto: Press
Video: