fbpx

U moru filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac novi filmski hitovi

Zagreb…

TuškanacLjetna pozornica Tuškanac i ovoga tjedna svojim programom U prvom redu do mora filmova donosi najnovije filmske naslove. Tako od utorka do subote u večernjim terminima u najljepšem kinu na otvorenom možete uživati u filmovima: Voleći Pabla, Mamma Mia: Here We Go Again, Nemoguća misija: Raspad sistema, Hotel Artemis i U mrtvom kutu.
Voleći Pabla s Javierom Bardemom i Penelope Cruz u naslovnim ulogama, u utorak, 21. kolovoza, otvorio je filmski tjedan. Film donosi autentično prepričan djelić tamne strane svjetske povijesti o životu Pabla Escobara s fokusom na njegov buran odnos i ljubavništvo s ambicioznom novinarkom Virginiom Vallejo.
TuškanacJoš jedna nemoguća misija Toma Cruisea na rasporedu je u četvrtak, 23. kolovoza. U novom nastavku Nemoguće misije: Raspad sistema, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu.
U petak, 24. kolovoza idemo nakratko s Jodie Foster u budućnost. Hotel Artemis smješten je u Los Angeles, u 2028. godinu. Ceste su neprohodne, traje najstrašnija pobuna u povijesti L.A.-a, a usred tog kaosa – i pljačka banke. Jedina nada za spas je Hotel Artemis u kojem vrijede posebna pravila.
U mrtvom kutu, zabavnu priču o prijateljstvu i različitostima, gledamo u subotu, 25. kolovoza. Collin mora izdržati još tri dana uvjetne kazne kako bi dobio priliku za novi početak. On i njegov problematični, najbolji prijatelj iz djetinjstva Miles rade u tvrtki za selidbu, ali kada Collin svjedoči policijskog pucnjavi, njihovo prijateljstvo će biti pod velikim iskušenjima, dok se bore s identitetom u susjedstvu u kojem su odrasli.
Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21.00 sat. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 19.30 h po cijeni od 30.00 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Foto: Press