U čast Vinku Coci – Večer emocija u Trogiru
Piše: redakcija On 29 srp., 2016 At 03:16 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Trogir…

Emotivna glazbena večer ‘Slavuji Kamerlenga’, projekt Grada Trogira, je okupila brojna glazbena imena u čast prerano preminulom Vinku Coci

U čast Vinku Coci– Vidi li se šta odozgar, grdeline moj, baren zidi Kamerlenga, lipi Trogir tvoj. Zapivaš li s anđelima, šta nan radi Bog, ovdi doli svi su željni lipog glasa tvog – recitirao je Nenad Ninčević stihove nove pjesme ‘Vidi li se šta odozgar’ Tedija Spalata i klape Trogir koju je posvetio svom prijatelju Coci.
‘Vilo moja’ je otpjevao Goran Karan, ‘Oprosti mi pape’ Oliver Dragojević, ‘More li’ Marko Škugor i klapa Trogir, ‘Dalmacijo, sve ti svitalo’ Alen Nižetić, U čast Vinku Coci‘Mirno spavaj, ružo moja’ Jacques Houdek, ‘Najdraže moje’ Zorica Kondža i Igor Cukrov
Za festival su se pobrinuli izvršni voditelj Radovan Slade – Šilović, umjetnički voditelj Mugdeir Tutić Mugi i organizacijski voditelj Ratko Bartulović, dok je produkciju ove godine preuzela diskografska kuća Scardona Branka Paića.
Izvođače su pratili članovi orkestra Joška Banova,a program je vodila Lejdi Oreb s HTV-a u čijem će programu biti emitirana i snimka festivalske večeri.
Ozračje same večeri je bilo fenomenalno, posjetitelji su uživali u večeri u kojoj su se redali hitovi, a na kraju su svi izvođači zajedno otpjevali ‘Serenadu Trogiru‘.

Foto: Press

comment closed