fbpx

Video: Damir Kedžo & Medea Market Sindik: Ne mogu iz dana u noć

U moćnom duetu…

Riječke glazbene snage Damir Kedžo & Medea Market Sindik u duetu ‘Ne mogu iz dana u noć’

Damir Kedžo– Pjesma je univerzalna i mislim da se svatko u njoj može pronaći. Pjeva o skrivenoj ljubavi, koja nam može biti prema nekome koga više nema. Upravo u tome sam ju osjetio te sam se pronašao u njoj – rekao je o pjesmi Damir Kedžo.
Riječke glazbene snage Damir Kedžo & Medea Market Sindik udružili su snage u duetu ‘Ne mogu iz dana u noć’. Pjesma naslova ‘Ne mogu iz dana u noć’ višeznačna je balada, snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.
– Kažu da ste uspješni toliko koliko ste spremni podržavati mlađe i talentirane, a Damir Kedžo već je pokazao koliko mu je zadovoljstvo podržati i surađivati s mlađim i neotkrivenim, a talentiranim glazbenicima. Damir koji je i sam omiljeni pjevač među teen populacijom, snimio je duetsku pjesmu s mladom riječkom glazbenom nadom. Danas vam ponosno predstavljamo duet riječke zvjezdice i izuzetno talentirane mlade cure Medea Market Sindik i popularnog hrvatskog pjevača Damira Kedže – poručuju iz tima Damira Kedže.
Damir Kedžo, Medea Market SindikZa pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Mladena Đakovića – Mlaggio iz N.O. Production, i uz nesebičnu pomoć i potporu zajednice Talijana iz Rijeke. Predivni kadrovi riječke palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, a koji svatko od slušatelja doživljava na svoj način. Neki od slušatelja su čuli snažnu ljubavnu poruku prema ženi, neki prema muškarcu, neki su osjetili neizmjernu tugu i povezali se s dragim ljudima koji nisu s nama, nekima je to pjesma o skrivanim emocijama i skrivenoj ljubavi, ali svi su prepoznali i osjetili ljubav. To je ono najvažnije što nam muzika daje, i što vam duet Medeje i Damira donosi, snažnu izvedbu, izuzetnu muzikalnost i emociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Medea Market Sindik– U ovoj sam se pjesmi čak i pronašla iako je priča o prekidu veze i bolnom procesu nakon toga.Često se zanemaruju osjećaji nas tinejdžera jer kao: ” što mi znamo što je ljubav, što su osjećaji i kako je glupo što to možda ponekad predramatično doživljavamo – iskreno o pjesmi poručuje simpatična Medeja Market Sindik.
Tinejdžeri se susreću s nekim novim emocijama i problemima za koje misle da nikad neće prestati i puno dramatičnije doživljavaju sve odnose: obiteljske i prijateljske i ljubavne.
– Da, ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet i da više ništa neće biti isto, a odraslima je to ponekad i smiješno, valjda zaboravljaju da su i oni nekad bili tinejdžeri i kakav je osjećaj kad po prvi put spoznaš da si zaljubljen. Sretna sam i zahvalna svojim divnim prijateljima i obitelji koji su mi podrška u svemu pa i ovim osjetljivim godinama kada se moram nositi s nekim novim i kompliciranim životnim izazovima i osjećajima – dodaje Medeja.
Pjesma je i prekretnica u karijeri mlade pjevačice, jer je iz dječjeg svijeta polako uvodi u glazbeni svijet odraslih. Ova talentirana cura, dolazi iz Rijeke i glazbom se bavi od malih nogu. Završila je glazbenu školu, pjevala na dječjim festivalima, osvojila brojne nagrade , a šira javnost ju upoznaje nakon zapaženog nastupa u RTL Zvjezdicama. Suradnja s Damirom i duet ‘Ne mogu iz dana u noć’ uvode je na profesionalnu domaću glazbenu scenu.

Foto: Press – Stella Mešić
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=B21il5RdHkM[/embedyt]