fbpx

Ubojstvo u klubu Quasimodo

MUO…

Ubojstvo u klubu QuasimodoU četvrtak, 19. srpnja 2018. godine s početkom u 21.00 sati, u sklopu Ljetnih noći teatra Exit u Muzeju za umjetnost obrt, na rasporedu je predstava Ubojstvo u klubu Quasimodo. Predstava je nastala u suradnji Kazališta PlayDrama i Hrvatskog narodnog kazališta Zadar. Režiju potpisuje Nenni Delmestre, a igraju: Alen Liverić, Elvis Bošnjak i Justina Vojaković Fingler – Anastasija Jankovska.
O predstavi Ubojstvo u klubu Quasimodo: U klubu Quasimodo iza šanka leži plavokosa žena pokrivena stolnjakom. Viri tek pramen plave kose i ruka u kojoj je crvena kravata. Vlasnik kluba Joe budi se s pištoljem u ruci. Njegov prijatelj, također Joe, sinoć je negdje izgubio svoju crvenu kravatu. Ni jedan ni drugi ne sjećaju se plavuše, ali očito je da je jedan od njih dvojice ubio plavušu. Tko je to napravio i zašto? Tko je ta plavuša? I dok tako pokušavaju rekonstruirati proteklu noć, Joe 1 i Joe 2 susrest će se s izazovom razotkrivanja vlastitog životnog stanja i svojih najdubljih žudnji.
Ubojstvo u klubu Quasimodo jedanaesti je tekst hrvatskog dramskog pisca Elvisa Bošnjaka. U ovoj napetoj triler komediji život i smrt postaju dva identiteta u kojima likovi u nizu komičnih situaciju žude za idealom ljepote.

Ubojstvo u klubu Quasimodo
Tekst: Elvis Bošnjak
Režija: Nenni Delmestre
Igraju: Alen Liverić, Elvis Bošnjak i Justina Vojaković Fingler/Anastasija Jankovska

Foto: Press