fbpx

Umrla je glumica Mirjana Rogina: Matanić: Neću dopustiti da te svijet zaboravi

Oproštaj od glumice…

Mirjana RoginaNakon teške bolesti, jučer je u 56. godini preminula zagrebačka glumica Mirjana Rogina. Brojni prijatelji i kolege opraštaju se od glumice dirljivim riječima.
– Anđeo koji si toliko toga dobrog uvijek davala drugima, a malo tko je bio upoznat sa svim nesrećama koje su te okruživale… Mirjana Rogina, nikad neću dopustiti da te ovaj svijet zaboravi – na društvenoj mreži napisao je redatelj Dalibor Matanić.
– Noćas je zauvijek zaspala Mirjana Rogina, naša Mirča. Hvala Ti, mila, na svoj toplini i ljubavi koju si nam nesebično poklanjala. Hvala na Tvojoj duhovitosti koja nas je uvijek nasmijavala do suza. Hvala na Tvom velikom talentu kojim si plijenila. Hvala Ti, mila naša, što smo Te imali. Odmori se – oprostila se glumica Urša Raukar. Gledatelji će Mirjanu pamtiti po brojnim filmskim ulogama, a među njima su filmovi ‘Tri muškarca Melite Žganjer’ i ‘Ne dao Bog većeg zla’ Snježane Tribuson, ‘Blagajnica hoće ići na more’ Dalibora Matanića…, a tu su i brojne uloge u televizijskim serijama.

Foto: Press arhiva – Pula Film Festival