fbpx

Slavko Sobin: Moramo se smijati na račun politike

Split…

Poznati glumac Slavko Sobin poziva publiku da dođu 3. studenoga u 21 sat u dvoranu LORA kako bi se svi zajedno nasmijali našoj političkoj sceni

Slavko Sobin

Slavko Sobin– Veliko mi je zadovoljstvo doći u moju Dalmaciju i stati na pozornicu pred moje Splićane. Nadam se samo da im neću dizati tlak kao što to rade pravi političari, nego da ću im dići atmosferu i pošteno ih nasmijati i zabaviti – rekao je naš poznati glumac Slavko Sobin uoči kazališne komedije ‘Političar’, koja će zaigrati u dvorani Lora, 3. studenoga 2017. godine s početkom u 21.00 sat.
Ova urnebesna monokomedija koja je svojim ‘peckavim’ humorom nasmijala publiku diljem Hrvatske napokon dolazi u Split! Iza ove predstave, koja je već oduševila i na noge digla brojna hrvatska mjesta, stoji autor Ladislav Prežigalo, dramaturg i redatelj Igor Weidlich i dobro poznata B GLAD Produkcija, poznata po hit spektaklima Footloose, Crna kuća – mjuzikl u boji i najaktualnijem mjuziklu Pacijenti (T. Huljić – M. Gavran – I. Barberić), koji su čak deset puta napunili veliku dvoranu Lisinski.
Slavko SobinJedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.
– Igram nekoliko likova, ne zna se koji je luđi od kojeg, i do sada je publika uvijek izvrsno reagirala, gledali su nas i neki političari, a neki su se u predstavi možda i prepoznali. To je predstava o politici na naš, domaći način. Naravno da ne štedimo nikoga, moramo se smijati na račun politike, jer nam u suprotnom ostaje jedino da plačemo. A ja se veselim što ću malo tog političkog ludila donijeti i mojim Splićanima pa da se svi skupa nasmijemo – dodao je Sobin.
Za splitsku izvedbu ‘Političara’ 3. studenoga 2017. u 21.00 sati u dvorani LORA u prodaji je samo ograničen broj ulaznica, a svoje mjesto u publici možete osigurati online putem sustava www.croatia-tickets.com ili www.ulaznice.hr te sat vremena prije izvedbe na blagajni dvorane Lora.

Foto: Press – Matea Petrović