fbpx

Mia Dimšić iz SAD-a: Moj prvi Nashville show!

SAD…

Mia Dimšić održala prvi koncert u gradu country glazbe – Nashvilleu!

Mia Dimšić– Moj prvi Nashville show! Još ne vjerujem da se uopće dogodio! Hvala Tajči i Davidu na inicijativi, trudu, podršci, ljubavi, glazbi i još sto stvari! S takvim prijateljima ništa nije neostvarivo! – napisala je na društvenim mrežama presretna Mia Dimšić.
Hrvatska glazbena zvijezda Mia Dimšić proteklih tjedana boravi u SAD-u gdje radi na novim materijalima za drugi studijski album. Tijekom boravka u Americi održala je svoj Mia Dimšićprvi koncert u Mockingbird Theatreu u Franklinu koji je dio metropolitanskog područja Nashvillea, a podršku su joj dali i bili posebni gosti koncerta, Tajči koja inače živi u Nashvilleu i koja joj je bila domaćin, te David Langley, cijenjeni gitarist, član The Nashville Palace Banda i čovjek koji je tijekom karijere svirao s glazbenim velikanima poput Willieja Nelsona i Bucka Owensa. Miji se tako ostvario jedan od najvećih snova, a tom prigodom je u akustičnom izdanju izvela niz pjesama, od svojih najvećih hitova do sjajnih obrada. Neke od izvedbi možete pogledati i poslušati na njezinom službenom YouTube kanalu.
Mia Dimšić sa svojim producentom Damirom Bačićem većinom boravi u Philadelphiji gdje se nalazi studio Osječanina Vjekoslava Dimtera koji od samih početaka radi s njima. Vjerujemo kako će i nastup u Nashvilleu biti svojevrsna inspiracija za neke pjesme koje će se naći na nadolazećem albumu kojeg očekujemo do kraja godine.

Foto:Press – Facebook Mia Dimšić