fbpx

Zrinka Cvitešić u novoj modnoj kampanji ‘Fragile’

Fragile…

Zrinka CvitešićDizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina svog rada na domaćoj modnoj sceni, svojom novom kolekcijom naziva Fragile, odlučila je napraviti još jedan pomak u prezentaciji svojih modela. Zvijezda nove kampanje Matije Vuice i ovoga puta je Zrinka Cvitešić, prekrasna proslavljena domaća glumica čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, a koju s Matijom veže prijateljstvo i dugogodišnja suradnja. Naime, poznato je kako Zrinka nosi Matijine haljine na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima apostrofirana kao najbolje odjevena.
Zrinka CvitešićFragile – krhkoća i finoća, obilježje su njene nove veličanstvene kolekcije, na koju su kao i uvijek, utrošeni sati i sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični za Matijine kolekcije ovoga su puta dosegli dosad neviđenu razinu.
Kolekcija u kojoj se dizajnerica na poseban način pozabavila odjevnim rješenjima za sve situacije u kojima se najčešće susreće u kontaktu sa svojim klijentica podijeljena je u pet cjelina. Tako se u njoj nalaze podkolekcije:
Wedding/elegant – vjenčanice i vjenčane haljine po kojima je Matija prepoznatljiva
Almost casual – za svečane trenutke neformalnijeg pristupa
Romantic – primjerene mlađoj klijenteli u svečanim prigodama
Sexy /Divalike – odjeća za samouvjerene žene, crveni tepih i događanja najvišeg ranga
Cocktail/Festive – prigodna elegancija poput blagdanske u koju smo upravo ušli
Sve su to situacije u kojima se Matijine klijentice odlučuju upravo za Matijin potpis koji garantira savršenu eleganciju, odabir najfinijih materijala, besprijekornu izradu, te garantiranu zamjetljivost!

Foto: Promo
Fotogalerija: [nggallery id=704]