fbpx

Video: Damir Kedžo pjeva Joksimovića i druge eurovizijske uspješnice

Show…

Potrudit ćemo se napraviti što bolji nastup i da uđemo u finale, optimističan je Damir Kedžo

Damir Kedžo– Nakon pobjede na Dori nisam mogao spavati, nego sam buljio u strop i razmišljao kakav će biti nastup na Eurosongu – priznao je naš ovogodišnji eurovizijski predstavnik Damir Kedžo gostujući u emisiji ‘Dalibor Petko Show’.
Rekao je da o odlasku na jedno od najvećih glazbenih natjecanja mašta barem 25 godina te da se cijeli tim jako trudio oko pjesme, ali i da će za odlazak u Rotterdam raditi još više. Pjevat će na hrvatskom jeziku, zato što tako najbolje osjeća pjesmu ‘Divlji vjetre’, autora Ante Pecotića.
– Ljepota Europe je upravo u svim tim jezicima. Potrudit ćemo se napraviti što bolji nastup i da uđemo u finale – optimističan je Damir Kedžo.
Voditelj Petko Damiru je dao zadatak otpjevati pjesmu koja ga asocira na pojedinu europsku zemlju.
Damir KedžoTako su se na repertoaru našle ‘Euphoria’, švedske pjevačice Loreen, ruska predstavnica Polina Gagarina s pjesmom ‘A million voices’ te ‘Love shine a Light’ Britanke Katrine and the Waves.
Pjevao je Kedžo i ‘Fuego’, Eleni Fureira, a iako voli ‘Molitvu’ Mariju Šerifović, odabrao je ‘Lane moje’, srpskog predstavnika Željka Joksimovića.
Najviše euforije u studije ipak je izazvao kad je Damir Kedžo zapjevao svoju pjesmu ‘Divlji vjetre’. Osim priprema za Eurosong, pjevač priprema još jedno iznenađenje za svoje fanove. Uskoro izlazi i njegov dugoočekivani novi album.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=HIDTJNgXEcM[/embedyt]