fbpx

Zagrebački koncert koji se ne propušta, Hari Rončević u Bestu!

Zagreb…

Hari Rončević

Hari RončevićLjubav zagrebačke publike i Harija Rončevića neupitna je. Riječ je o jednom od najosebujnijih glazbenika, čiji tekstovi nepogrešivo pogađaju srce i dušu. Kada se svemu tome nadoda dalmatinski humor, dobiva se kombinacija, koju je jednostavno nemoguće ne voljeti.
Za Harijeve zagrebačke koncerte, uvijek se traži mjesto više, a njegovi nastupi u zagrebačkom hramu glazbe, Lisinskom imaju gotovo kultni status među obožavateljima. Sve to, i više, očekuje vas ovog petka 23. studenog 2018. godine od 21.00 sat, u zagrebačkom klubu The Best, gdje vam Hari Rončević, zakazuje novo druženje i veliki koncert.
Zapjevao sam ili s gitarom, uz podršku klape, gudačkog orkestra ili svog banda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i posebno. Dvadeset i pet godina karijere, garancija su vrhunskog doživljaja, koji se pamti.
Takva glazbena priča savršeno se uklapa u #TheBestClassic program petkom, gdje koncerti u Bestu, počinju u ranijem terminu, od 21 sat, što je odlično vrijeme za sve željne kvalitetnog, ali i nešto ležernijeg provoda.
Ne propustite stoga novi zagrebački koncert Harija Rončevića, petak 23.11., klub The Best.
Ulaznice za koncert Hari Rončević u Bestu, po cijeni od 40.00 kuna potražite putem sustava eventim.hr, http://www.eventim.hr/hr/izvodjac/hari-roncevic-887/profile.html, ili na dan koncerta na ulazu u klub, 60 kuna.
Koncert u Bestu, odličan je ulazak Harija Rončevića u, po mnogima, najljepši mjesec u godini, a svojim pjesmama darivat će vas u sljedećim gradovima:
– 06. prosinca – Split, Riva, Advent
– 22. prosinca – Pazin

Foto: Press – Mario Draušnik