fbpx

Održana zagrebačka premijera filma ZG80

Zagreb…

Ovacije na zagrebačkoj premijeri hit filma ZG80

ZG80Nakon Bjelovara i Osijeka održana je i svečana zagrebačka premijera hit filma ZG80, dugometražnog prvijenca Igora Šeregija. Akcijska komedija s impresivnom glumačkom ekipom ponovno je ispraćena ovacijama i to u prepunoj dvorani jednog zagrebačkog kino centra.
Akcijska komedija ZG80 donosi priču o navijačkoj subkulturi te o društvu i problemima koji su okupirali mladež u predratnoj Jugoslaviji. Film je nastao prema scenariju Ive Balenovića, scenaristu ‘Metastaza’ i Roberta Cukine, koji je u scenarij uveo elemente stvarnih događaja i likova iz perioda kada je nastajala navijačka skupina Bad Blue Boys, a svojevrstan je prednastavak filma Metastaze Branka Schmidta.
ZG80Na zagrebačku premijeru uz redatelja Igora Šeregija i glavnog glumaca Renea Bitorajca (Krpa) pojavili su se i glumci Marko Cindrić (Kizo), Matija Kačan (Filip), Filip Detelić (Buba), Domagoj Mrkonjić (Žuti), Miloš Timotijević (Rile), Mario Petreković (Zlatkec) te mnogi drugi.
Impresivna glumačka ekipa poput Rene Bitorajca, Filipa Detelića, Marka Cindrića, Maria Petrekovića, Nikole Rakočevića, Danice Maksimović i drugih sjajno je uprizorila autentičan, neuljepšan navijački duh i vrijeme u kojem se radnja filma događa. Ostale uloge tumače mnoga poznata lica među kojima i Matija Kačan, Domagoj Mrkonjić, Mijo Jurišić, Marko Janketić, Mario Petreković, Mladen Andrejević, Tarik Filipović, Nataša Dangubić, Barbara Nola, Srđan Miletić, Igor Hamer i drugi.
Ovaj zabavni navijački film o nostalgiji, prijateljstvu i surovosti kreće u kino distribuciju 01. rujna 2016. godine.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=666]