fbpx

Ivana Radovniković: Moje pjesme su došle do publike!

Ivana Radovnikovic– Biti tako visoko na ljestvici, a pogotovo zauzeti prvo mjesto, za mene je velik uspjeh i jako sam ponosna na sve koji su bili uključeni u rad na pjesmi. Ove godine moje pjesme su zaista došle do publike koja me nagradila slušajući što im imam za ispričati.  Nadam se da će i album biti jednako dobro primljen od strane publike i struke jer želim da svi čuju koliko toga im još imam za ispričati. – rekla je pjevačica. Ivana Radovniković s pjesmom ‘Traje noć je’ na 1. mjestu ovotjedne Hrvatske top liste.
Početkom godine veliki uspjeh postigla je i njezina pjesma ‘Tako rijetko si tu’ koja je čak pet puta bila na 1. mjestu nacionalne top liste HRTOP40. A ovo ljeto predstavila je pjesmu ‘Traje noć’ koja se također nalazi među prvih deset pjesama na HRTOP40.
HR Hrvatska TOP LISTA slušateljima predstavlja deset najpopularnijih pjesama aktualne Hrvatske produkcije. Uz glasovanje slušatelja i glazbenih urednika regionalnih radijskih postaja svakoga tjedna slaže se slika popularnosti pojedinih pjesama i izvođača. Emisiju zajedno realiziraju svi centri Hrvatskog Radija: (HR Split, HR Dubrovnik, HR Pula, HR Rijeka, HR Knin, HR Osijek, HR Zadar, HR PRVI PROGRAM Zagreb). Urednik i autor projekta je Zlatko Turkalj Turki.

[vsw id=”F8RAZdlp5uM” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]