fbpx

Počeo sedmi festival Ljeto u Ludensu

Koprivnica…

Ludens teatar otvorio Malu scenu smijeha

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Ljeto u LudensuU subotu je otvoreno još jedno Ljeto u Ludensu. Kazališni je to festival koji svake godine dovodi predstave iz zemlje i regije te ih postavlja na otvorenu scenu u Atriju koprivničkog Doma mladih. Ovogodišnje je Ljeto u Ludensu otvorila predstava ‘Nori krtica Martin‘ nastala u koprodukciji kazališta Oberon i kazališta iz Virovitice.
Publika je mogla uživati u predstavi s naznakama pučkog teatra koja prati život Ljeto u LudensuMartina iz općine Gornjo Brestje. Sljedeća je na redu hrvatska inačica slovenske predstave Jure Ivanušića ‘Od tišine do glazbe‘ u kojoj igraju Ivan Đuričić te Saša Miočić. Predstava će se održati u sklopu Jazz Festa iznimno u dvorani Domu mladih s početkom u 20.00 sati.
– Majstorski prelazi iz jedne glazbeno relevantne uloge u drugu: od pijanista do pjevača, od skladatelja do dirigenta, od muzikologa do glazbenog kritičara. Povijest i razvoj glazbe, komponiranja, glazbenih posebnosti, čak i plagijata. Konzumiranje glazbe, dobrih i loših navika, od trivijalnosti do dobrog ukusa, od uvertire do aplauza – piše u najavi organizatora.
Ulaznice za sve predstave na Ljetu u Ludensu mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat).
Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 40,00 kuna.

Foto: Press