Tony Cetinski – ‘šlag na kraju’ proslave 25 godina glazbenog rada
By redakcija On 26 tra., 2016 At 11:29 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Spaladium Arena…

Tony CetinskiNepresušna energija, emocije, humor i karizma kojima doslovno zavodi publiku, najbolja su pozivnica za Tonyjeve koncerte koji su ujedno i vrhunski audio vizualni doživljaj. Hitovi koji se pjevaju u jednom dahu, i Tonyjev prepoznatljivi vokal, ponovno će vas oduševiti ovoga petka u Splitu. Zakoračili smo u još jedan veliki tjedan za nenadmašnog glazbenog velemajstora koji vrhunskom koncertnom turnejom obilježava 25 godina prebogate karijere. Tony Cetinski ovoga petka 29. travnja 2016. godine nastupa u odličnom ambijentu Spaladium Arene, a dan kasnije 30. travnja na Malom Lošinju.
Tony CetinskiA upravo će Split, poznat po svom južnjačkom temperametu, na najbolji mogući način zaokružiti aktualnu koncertnu priču i dodati kako se kaže ‘šlag na kraju’ Tonyjeve proslave 25 godina glazbenog rada. Kao i na prethodnim stanicama koncertne turneje, pred splitskom publikom u Spaladium Areni nastupiti će i izvanredna petorka ‘Pravila Igre‘.
Nakon Splita, Tony Cetinski nastavlja bez odmora u radnom tempu. Već dan kasnije, u subotu 30. travnja priprema novi koncertni spektakl. Mjesto i vrijeme radnje su Mali Lošinj, središnji Trg!
Ulaznice za koncert u Spaladium areni 29.04. brzo nestaju, stoga se požurite i putem sustava Eventim, osigurajte na vrijeme svoj primjerak.

Foto: Dario Lepoglavec

comment closed