fbpx

Tony Cetinski: Nastavljamo slaviti naših prvih 25 godina u pjesmi i ljubavi

Od trnja do zvijezda…

Tony Cetinski– Spot je rađen od kadrova više nego uspješne, još uvijek aktualne turneje po regiji. Vidimo se na našim sljedećim stanicama i nastavljamo slaviti naših prvih 25 godina u pjesmi i ljubavi, 17.04. Novi Sad i 29.04. Spaladium Arena – rekao je Tony Cetinski.
Aktualni singl Tonyja CetinskogOd trnja do zvijezda’ od jučer je službeno dobio i svoje video izdanje. Otkada je pjesma puštena u radijski eter, oduševljenje Tonyjeve publike Tony Cetinskine jenjava, a izlazak istoimenog video spota, zasigurno će dodati posebnu čar. Video za singl ‘Od trnja do zvijezda’ sniman je tijekom aktualne koncertne turneje, kojom Tony obilježava 25 godina glazbenog djelovanja, a sve je pod budnim redateljskim okom izrežirao Dario Lepoglavec.
Kao i na prethodnom singlu ‘Vjera Nevjera’, tako je i na novom singlu glavni krivac za nastajanje glazbe i teksta, kao i aranžmana hit maker Miro Buljan, dok su zajedno Tony i Miro potpisali produkciju. Sam Tony Cetinski izvršni je producent cijele priče koja nosi naziv ‘Od trnja do zvijezda’.

Autor glazbe: Miro Buljan
Autor teksta: Miro Buljan
Autor aranžmana: Miro Buljan
Glazbeni producent: Miro Buljan/Tony Cetinski
Izvršni producent: Tony Cetinski
Foto: Dario Lepoglavec
Redatelj: Dario Lepoglavec
Kamera: Dario Lepoglavec and Team

Foto: Press – Dario Lepoglavec