fbpx

Kruška: Svaka moja navijačka pjesma je za Filipa

Za portal Scena.hr…

Pjevač se jako ponosi svojim sinom, košarkašem Cibone

Željko Krušlin Kruška, Filip Krušlin– Svaka Filipova utakmica za mene je jedan mali praznik. Kad utakmica počne, adrenalin mi naraste onako kako nikada nije prije mojih koncerata. Nakon ovakve utakmice osjećam se ushićeno – rekao je ponosno Željko Krušlin Kruška za portal Scena.hr. Prošli tjedan bila je utakmica šestog kola ABA lige u KC Dražen Petrović u Zagrebu, Cibone i Partizana, a njegov sin Cibonu je doveo do pobjede s 22 koša. Glazbenik kaže kako bi volio da Filip još uspješno završi i fakultet.
– Budući da su ga kroz karijeru pratile ozljede u najvažnijim trenucima za nastavak njegove karijere, najvažnije je zdravlje. Kad je zdrav on može, a to je već dokazao nekoliko puta, pružiti vrhunske partije. Ono što mu želim u sportskoj karijeri, to mu želim i u privatnom životu. Budući da je student, volio bih da uspješno završi fakultet i stekne diplomu. Jer sportska karijera prođe, a znanje i obrazovanje ostaje – naglasio je pjevač grupe Latino. Željko se jako ponosi svojim sinom. Kaže kako Filip od svoje osme godine života trenira košarku s puno ljubavi i volje.
– Ne mogu biti lažno skroman, pa reći da ovakav rasplet karijere nisam očekivao. On je već kao dijete pokazivao izniman talent za sve sportove kojima se bavio, od plivanja, skijanja, tenisa do košarke te što je još važnije iznimnu upornost i disciplinu. S osam godina počeo je trenirati košarku s puno ljubavi, volje i ambicije trenira i igra, tako da takva požrtvovnost mora biti nagrađena – ispričao je Željko te dodaje kako bi sve osim uspjeha u njegovoj karijeri bilo neočekivano jer je Filip fantastičan košarkaš.
– Svaka moja navijačka pjesma je za mog Filipa – zaključio je Željko koji također voli sport, a tu ljubav prenio je na sina, ali i na kćer Editu.

Foto: Željko Krušlin Kruška priv. album, Press arhiva