fbpx

Zlatna lopta: 2CELLOS sviraju, a Ronaldo, Neymar, Messi…

Švicarska…

2CELLOS, Ronaldo, MessiPopularni dvojac 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će u ponedjeljak 11. siječnja 2016. godine na dodjeli ‘Zlatne lopte‘, najprestižnijoj individualnoj nagradi nogometašu za ostvaren uspjeh u prošloj godini. Dodjela nagrade održat će se u Švicarskoj. Stjepan i Luka time će nastaviti niz druženja i suradnji s poznatim osobama iz svijeta slavnih. Imat će priliku biti u društvu nogometnih zvijezdi kao što su Ronaldo, Neymar i Messi što će im biti posebno zadovoljstvo jer uz glazbu vole i nogomet. Ovim Fifinim izborom da baš oni nastupaju na gala večeri, dobili su još jedno priznanje za svoj talent i trud. Uz to, ovim će gostovanjem još jednom doprinijeti promociji Hrvatske u svijetu.
Prošle su godine objavili hvaljeni album “Celloverse”, a pred njima je još jedna godina svjetske turneje i proslava petog rođendana uspješne karijere.
Uz njih će na dodjeli Zlatne lopte nastupiti i Leona Lewis, koja se proslavila sa singlovima kao što su “Bleeding Love” i “Better In Time”.

Foto: Press