fbpx

Tag Heuer: Cara Delevigne, Fernando Alonso, Ronaldo…

Monako…

Tag Heuer– Sport je osjećaj, on je uspijeh, radost, nada, izdržljivost, učinkovitost. Sve su to kvalitete koje se pronalaze i u TAG Heuer satovima. I na kraju: Švicarska avangarda od 1860. naš je slogan. Način razmišljanja koji nas pokreće, danas više nego ikad, je da budemo inovativni, povezani s budućnošću, tehnološki razvijeni, svježi i dinamični. Naše aktivnosti u Monaku spajaju sve ove sastojke, one luksuznog brenda sa svim značajkama visoko kvalitetnog proizvoda, ali još uvijek pristupačnog proizvoda – rekao je Jean Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM grupe i Direktor TAG Heuera.
Proteklog vikenda u Monaku održala se utrka Formule 1. Noć prije utrke na brodu Sea Dream usidrenom u luci Monako ukrašenom bojama TAG Heuer branda Jean-Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM Tag Heuergrupe i Direktor TAG Heuera, dočekao je goste na ekskluzivnoj zabavi s Carom Delevingne (koja je na Grand Prix utrci bila i ‘gird-girl’), Fernandom Alonsom i momčadi McLaren Honda, momčadi s kojom TAG Heuer ove godine slavi 30 godina partnerstva – najduljeg partnerstva u F1 što je samo po sebi jako simbolično. Sve goste u opuštenoj atmosferi zabavljao je DJ Mark Ronson za proslavu jedinstvene povijesti TAG Heuera u automobilizmu i konkretno u odnosu s AKM-om, slavnim organizatorom Grand Prix utrke, institucije koja 2015. slavi 125. godišnjicu postojanja.
Povijest TAG Heuera blisko je povezana s automobilističkim klubom u Monaku. Od Juana Manuela Fangia do Fernanda Alonsa i Jensona Buttona, najveći prvaci automobilizma odigrali su ulogu u TAG Heuer legendi. Isto stoji za sve automobilističke utrke, ali među njima se ističe najprestižnija i jedna od najstarijih automobilističkih utrka na svijetu – kultna Monaco Grand Prix. Na ovoj stazi TAG Heuer zauzima posebno mjesto zapisano u velikim povijesnim analima.
Povodom 30. godišnjice bliskog partnerstva s McLarenom, TAG Heuer je ove godine predstavio posebno izdanje svoje slavne kolekcije Formula 1.

Foto: David M. Benett