Besplatni radnički kruh, kroštule, kroasani…
Piše: redakcija On 9 lip., 2016 At 09:12 AM | Categorized As Gastro, LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Cvjetni trg…

Degustacija, Besplatni– Pozivamo sve da nam se pridruže i isprobaju neke od naših specijaliteta. Iznenadite svoje najmilije besplatnim delicijama koje smo za vas pripremili ove subote – pozivaju organizatori na zagrebački Cvjetni trg.
Nesvakidašnja pekarnica Kroštula s Cvjetnog trga, prvih 100 dana u Zagrebu proslavit će ove subote, 11. lipnja 2016. godine u vremenu od 11,00 do 13,00 sati besplatnom degustacijom vrhunskih Degustacija, Besplatnispecijaliteta koji ovu gastro priču razlikuju od mnogih drugih.
– Isprobajte ove subote besplatni radnički kruh, kroasane izrađene isključivo s maslacem bez margarina uz namaz po želji poput domaćeg džema ili Nutelle. Tu su za vas i kroštulini sendviči od kvalitetnih sirovina poput drniškog pršuta, domaće divljači ili talijanske mortadele, dok vegeterijanci mogu uživati u sendviču od tune ili avokada te bezglutenskim sendvičima. Nezaobilazan je i Kroštulin kruh pripravljen od najjednostavnijih sirovina od kojih se kruh radi, bez upotrebe aditiva, od kojih se neki rade i po dva dana kako bi polaganom fermentacijom dobili najbolji mogući okus i kvalitetu – poziv je organizatora koji se ne odbija.

Foto: Press

comment closed