Dorotea Volenik pobjednica natjecanja ‘Ledena ljepota’
Piše: redakcija On 12 ožu., 2016 At 02:10 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Profokus | With 0 Comments

Zagreb…

Ledena ljepotaJubilarnim desetim po redu make-up natjecanjem, Učilište Profokus je pokazalo kako na najbolji način prezentirati mlade vizažiste i sve učenike kozmetičarskog i sličnih usmjerenja. Jučer, 11. ožujka 2016. godine, Sajam Dani ljepote i fitnessa na Zagrebačkom velesajmu otvoren je u natjecateljskom duhu mladih vizažista koji su svoju viziju make up-a ‘Ledena ljepota‘ spretno i kreativno prezentirali na glavnoj pozornici sajma.
Prema pristiglim prijavama ocjenjivački žiri Dorotea Volenik, Ledena ljepotaodabrao je sedam natjecateljica koje su sudjelovale na natjecanju: Gloriu Čiček, Annu Kaić, Sandu Livia Maduna, Laru Pecotić, Martu Šoban, Doroteu Volenik i Ivanu Zukić. Nakon 45 minuta natjecanja stručnom žiriju nije bilo lako odabrati najbolje radove, koji su potpuno ispunili njihova očekivanja na ovu tešku temu, a ispunili su i očekivanja prepune dvorane navijača i prijatelja iz srednjih škola. Stručni žiri činile su dame: Ivana Pavić, Ledena ljepotaNikolina Subašić, Žana Kožul, Josipa Župan i Sara Lončarić. Prema odlukama stručnog žiria, prvo mjesto osvojila je Dorotea Volenik (Industrijsko obrtnička škola Virovitica), drugo Gloria Čiček, (Srednja škola Oroslavlje), a treće Marta Šoban (Zdravstveno učilište Zagreb).
Glavni sponzor i organizator ovog prestižnog natjecanja je Učilište Profokus, koji je s partnerima – Illamasqua, Art deco, Subrina professional, Bioderma, Kryolan i Metis, za tri najuspješnije natjecateljice, ali i ostale natjecateljice, osigurao vrijedne nagrade.

Ledena ljepota

Osim natjecateljica, Učilište Profokus je za svoj 20. rođendan darovalo i posjetitelje Sajma. Na štandu Učilišta Profokus posjetitelji koji su se fotografirali u Profokus – Instagram okviru imali su priliku osvojiti punu stipendiju Učilišta Profokus po izboru.

Foto: Press/Profokus

comment closed