Ne propustite: Make up natjecanje – Ledena ljepota
By redakcija On 10 ožu., 2016 At 10:21 AM | Categorized As Profokus | With 0 Comments

Zagreb…

Ledena ljepota– Lijepo je darovati ali i primati poklone, zato Vas pozivamo da nam se pridruže u petak 11. ožujka 2016. godine u 14.00 sati na make up natjecanju kako bi lako i jednostavno naučili nešto novo u make up-u, osvojili nagrade za publiku, uživali u našem programu i podržali svoje kandidate na natjecanju. Vidimo se na sajmu Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu – pozivaju iz učilišta Profokus.
Deseto Profokusovo Make up natjecanje s temom ‘Ledena ljepota‘ održat će se u petak 11. ožujka 2016. godine s početkom u Ledena ljepota14,00 sati u sklopu Zagrebačkog velesajma sajma ‘Dani ljepote&fitnessa‘ 2016.
Priliku za predstaviti svoj kreativni make up dobilo je sedam natjecateljica, učenica srednjih škola: Gloria Čiček, Anna Kaić, Sanda Livia Maduna, Lara Pecotić, Marta Šoban, Dorotea Volenik i Ivana Zukić.
Ledena ljepota, izražena skulptura lica, naglašenim očima, te definiranim usnama samo su djelovi make up-a koji će morati zadovoljiti strogi žiri a i publiku.

Ledena ljepota

Natjecateljice sa najvišim ocjenama osvojiti će vrijedne nagrade koje je osiguralo Učilište Profokus sa svojim partnerima. Illamasqua cosmetics osigurali su pakete iz najnovije linije dekorativne kozmetike za prva tri mjesta. Nagrade za sve natjecateljice osigurali su dugogodišnji partneri Učilišta: Subrina professional, Art deco, Bioderma, Metis i Kryolan.

Foto: Profokus

comment closed