fbpx

Nagradna igra: Osvojite stipendiju u programu po osobnom izboru!

Profokus…

U susret Make Up natjecanja – nagradna igra – osvoji stipendiju – rođendanski poklon Učilišta Profokus

Nagradna igraPovodom dvadesetog rođendana Učilišta Profokus i povodom desetogodišnje tradicije make up natjecanja pozivaju se svi posjetitelji da dođu na štand Učilišta Profokus na Zagrebačkom Velesajmu na Danima Ljepote & fitnessa, od 11. – 13. ožujka 2016. godine, i fotografiraju se u poznatom Profokus Instagram okviru. Potrebno je samo ispuniti nagradni kupon i tako ostvariti mogućnost osvajanja pune stipendije u programu po osobnom izboru. Izvlačenje i objava nagrade biti će po završetku sajma.
Nakon 20 godina uspješnog i kontinuiranog rada tim Učilišta Profokus odlučio je ne primati same pohvale i poklone već darovati buduće polaznike. Profokus je tijekom ovih uspješnih godina rada osmislilo i prvo pokrenulo programe od modnog dizajna, modnog stilizma, frizera stilista, kostimografije, dizajna interijera i dizajna vrtova, fitoaromaterapije sve do prvog verificiranog programa usavršavanja za vizažista u Hrvatskoj. Program sadrži beauty make up, kazališnu, filmsku i televizijsku šminku.

Nagradna igra

Fotografirajte se u Profokus Instagram okviru i osvojite stipendiju – Poklon za 20-ti rođendan
Nagradna igraOvom akcijom Učilište naglašava kako je vrijednost obrazovanja jednaka vrijednosti tradicije od 20 godina koju Profokus ovom nagradom želi i istaknuti te tradiciju rođendanskog darivanja. Sretnog dobitnika stipendije očekuju vrhunski predavači i izvrstan program koji je baza za zapošljavanje. Tako će poklon stipendiranja imati višestruku poruku, a to je obrazovanje, znanje i upošljavanje.
Upravo ovim projektom u širenju ljepote i poticanju kreativnosti na make up natjecanju svi sudionici biti će nagrađeni. Osim stipendije pri upisu u programe ostvaruje se i popust na školarinu u visini od 20% za 20-ti rođendan.

Foto: Profokus